Vil du med på Musik-sommerskole 2018?

Ingen sommer uden Musik-sommerskole!

Igen i år afholder vi Musik-sommerskole i den sidste uge af skolernes sommerferie for børn og unge fra Slagelse Kommune mellem 8-25 år - og som noget helt nyt også én dag for de modige voksne.

Musik-sommerskolen forløber over tre dage fra mandag d. 6. august - onsdag d. 8. august. Det er gratis at deltage i Musik-sommerskolen og vi er for alle. Både dig der aldrig har spillet musik, og dig der slet ikke kan lade være. Det vigtigste er, at du har lyst til at møde musikken med en hel flok af vores mega seje lærere.

For at deltage i Musik-sommerskolen skal du og/eller dit barn tilmelde jer senest d. 20. juni her på vores hjemmeside. Når du tilmelde dig, skal du  tage stilling til, hvilket "spor" du gerne vil spille med på. Undervisningen i løbet af de tre dage er på alle niveauer, og vi har "spor" både for begyndere og de øvede. Vi afslutter selvfølgelig Musik-sommerskolen med en koncert for alle forældre og venner.

Se alle informationer om Musik-sommerskolen lige her: /media/14250939/musik-sommerskole-2018.png  - og kontakt os endelig får uddybende spørgsmål til din eller dit barns tilmelding.

*Husk at medbringe en god stor madpakke og drikkedunk - man bliver så sulten af at spille musik og ha' det sjovt.

Tilmelding til dette års musik-sommerskole er nu lukket. Program for årets sommerskole sendes ud  til tilmeldte i starten i juli.

De seks forskellige temaspor på Musik-sommerskolen

Musikbutikken (for dig mellem 8-10 år)

Vi kigger på alle instrumenterne på musikskolens "hylde" - og så skal vi selvfølgelig også spille på dem. Dans, bevægelse og sang er også på programmet - så kridt skoene. Musikbutikken er for begyndere.

Syngeriet (for dig mellem 9-25 år)

Deltag i tre dage med solosang, kor, musicalsang, ensemblesang med akkompagnement og undervisning i, hvordan du kan bruge din stemme.

Rytmehulen (for dig mellem 10-14 år)

Kom med til tre dage med fuld skrald på slagtøj og stomp lige og skæve rytmer.

Spilleriet (for dig mellem 9-12 år)

Har du spillet på dit instrument i minimum ét år, og er du nu frisk på at prøve at spille med andre? I Spilleriet finder vi rytmen, når vi spiller sammen med hinanden.

Sammensuriet (for dig mellem 13-25 år)

Har du spillet på dit instrument i mindst tre år? I Sammensuriet spiller vi sammen og bliver endnu bedre på vores instrument - og det at lytte til hinanden og spille sammen.

Voksenboxen (for de voksne der også vil være med)

Som noget helt nyt tilbyder vi i år endags Musik-sommerskole for de voksne. Mandag d. d. 6. august inviteres alle forældre/bedsteforældre/naboer til voksenkor. Oplev glæden ved musikken, sangen og samværet, når vi mødes omkring korsang - og del en hyggelig dag med dit barn på Slagelse Musikskole. Du behøver ikke at ha' sunget før, for at være med - end ikke i badet!

Siden er sidst opdateret 21. september 2018