Tilmeld dig til Unge Spiller Klassisk

Unge Spiller Klassisk

Konkurrence for børn og unge fra Region Sjælland og Bornholm

Igen i år afholdes konkurrencen Unge Spiller Klassisk på Slagelse Musikskole, hvor musikskolens koncertsal fyldes af børn og unge med passion fra klassisk musik.

Dommere, som bedømmer elevernes præstationer, er professionelle musikere og undervisere fra Det Kongelige Musikkonservatorium.

Vinderne i konkurrencen får en fantastisk mulighed for at spille sammen med intet mindre end Storstrøms Kammerensembles på deres lille koncertturné, så der er virkelig noget på "spil".

Er du til klassisk musik, er du familie til en af de hårdtarbejdende deltagere, eller er du blot nysgerrig i, hvad der sker på Musikskolen i Slagelse, så kom lyt, så vi sammen kan støtte de passionerede børn og unge, som brænder for den klassiske musik.

Siden er sidst opdateret 20. december 2017