Tilmeld dig den nye sæson på din musikskole

Du kan stadig tilmelde dig sæson 18/19

Er du ny elev på musikskolen?

Drømmer du om at spille på guitar? Eller hvad med på horn? At lære at synge? At give dit barn oplevelser med musikken? At blive en del af et fællesskab? At spille med andre? At spille for andre? Eller vil du gerne lære alle instrumenterne lidt bedre at kende? For at tilmelde sig som ny elev, skal du på vores hjemmeside. Det er en god idé at læse vores fagbeskrivelser, før du tilmelder dig. Mangler du oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os. Tilmelding til den nye sæson åbnede d. 1. maj 2018, men du kan stadig nå at tilmelde dig - måske har vi ledige tider på lige dét instrument, som du drømmer om at spille på.

Tilmelding skal ske lige her: https://slagelse.speedadmin.dk/tilmelding#/ (nyt vindue)

Hvor og hvordan spiller musikken på Slagelse Musikskole?

På Musikskolen spiller musikken hele tiden og alle vegne. Vi spiller i både Korsør, Skælskør og Slagelse og vi spiller den både alene og med hinanden.

Vi tilbyder mange forskellige fag; både soloundervisning, sammenspil, musikalsk værksted, babyrytmik, småbørnsrytmik og et hav af oplevelser for alle aldersgrupper på musikskolen og ude i kommunen. For os handler det nemlig om, at du på musikskolen både lærer at spille musik og bliver en del af et fællesskab, hvor vi mødes – både for at spille med hinanden for alvor og for sjov, for at spille for andre og bare for at være sammen!

For at tilmelde sig som ny elev, skal du på vores hjemmeside. Det er en god idé at læse vores fagbeskrivelser, før du tilmelder dig. Mangler du oplysninger, er du altid velkommen til kontakte os.

Skal jeg gentilmeldes?

Er du allerede elev på musikskolen, og ønsker du at forsætte, skal du gentilmelde dig. Gentilmeldingen for 'gamle' elever er allerede åben. Når du gentilmelde dig, bruger du din kode på Speedadmin.

Når du gentilmelde dig, genbruger vi dine data fra de andre sæsoner, hvilket for dig betyder, at du ikke behøver at taste alle dine oplysninger ind igen. Nemt, ikke?

Alt det med småt

På vores hjemmeside under ”Praktiske oplysninger” kan du finde alt om vores tre undervisningssteder, priser og undervisningsbetingelser generelt.

Siden er sidst opdateret 11. oktober 2018