Kunsttalentklassen

Elsker du musik, kunst & design?

Musikken ind i skolen 

På Skælskør Skole er Kunsttalentklassen et tilbud for dig, der brænder for musik, kunst og design og skal i 7. klasse efter sommerferien. 

I 2016 etablerede vi i samarbejde med Skælskør Skole og Slagelse Kommune Kunsttalentklassen, som et tilbud til de særligt talentfulde unge - dig som har lyst til og mod på at dyrke dét, du brænder for - og så endda i skoletiden! 

På Musiklinjen arbejder vi med din stemme, dit instrument og din musik. Vi har sammensat et forløb til dig, der er tæt koblet til vores talentlinje på musikskolen. Om du er rytmisk eller klassisk interesseret, betyder intet, for i Kunsttalentklassen har du mulighed for at beskæftige dig med begge dele. Har du interesse inden for lydteknik og produktion, kan vi tilpasse et forløb specielt til dig også. 

Vi har en afdeling på Skælskør Skole med lokaler og undervisere, der til daglig også underviser solo-og sammenspilselever i musikskolen. 

Er Kunsttalentklassen et sted for dig?

For at blive optaget i Kunsttalentklassen skal du have evner og ambitioner inden for musik/sang eller kunst/design, og du skal være frisk på at arbejde intenst med disse i løbet af de næste tre år. Vi anbefaler, at du også får undervisning i dit hovedinstrument på musikskolen. 

Undervisningen foregår på Skælskør Skole. Udover de obligatoriske fag undervises du 4-6 timer om ugen i dit talentfag. 

På Kunsttalentklassen underviser et stærkt lærerteam, og vi samarbejder med kulturinstitutioner rundt omkring i Slagelse Kommune. Det betyder, at du har mulighed for at præsentere dét, du kan i forskellige rammer og foran et publikum! 

Optagelsesfrist 

Der er ansøgningsfrist for optagelse hvert år i februar. Læs mere om Kunsttalentklassen, optagelse og ansøgningen på Skælskør Skoles hjemmeside (nyt vindue)

Siden er sidst opdateret 23. marts 2020