Musikskole lukkes fysisk,- online undervisning overtager -klik for at læse mere

1. januar 2021:

Nye COVID-19-restriktioner:

Onlineundervisningen fortsætter ind i januar på Slagelse Musikskole.
Alle koncerter er aflyst!
Al soloundervisning vil fortsat foregå som onlineundervisning. Det er din musiklærer, som kontakter dig for at aftale nærmere omkring afviklingen af onlineundervisning. Undervisningnen vil fortsat forgå på samme dag og tidspunkt som hidtil.
Sammenspilsundervisnig på slagelse Musikskoles lokationer aflyses, - herunder dagplejehold, syng, spil og leg osv.
Den foreløbige udmelding er at vi kan starte den normale undervisning igen fra d. 17. januar 2021.

8. december 2020:

Nye COVID-19-restriktioner i Slagelse Kommune

Statsministeren udmeldte i går nye restriktioner for de kommuner med særlig højt smittetal, herunder Slagelse Kommune.
Dette betyder for Slagelse Musikskole, at den fysiske skole lukkes ned fra og med onsdag d. 9. december 2020.
Alle koncerter er aflyst!
Al soloundervisning vil dog fortsat foregå som onlineundervisning. Det er din musiklærer, som kontakter dig for at aftale nærmere omkring afviklingen af onlineundervisning. Undervisningnen vil fortsat forgå på samme dag og tidspunkt som hidtil.
Vi forventer at kunne starte den normale undervisning igen efter nytår fra d. 4. januar 2021.
Vi skal dog opfordre til, at alle følger med i regeringens udmeldinger hen over nytåret, med hensyn til evt. ændringer omkring genoplukning.
Glædelig jul og Godt nytår til alle.

----------------------------------------------------------------

28. maj 2020

Delvis genåbning af Slagelse Musikskole fra tirsdag d. 2. juni.

Kære elever og forældre

På tirsdag d. 2. juni 2020 åbner Slagelse Musikskole igen op for soloundervisning både i Skælskør, Korsør og i Slagelse. Hvis eleven ikke kan møde til almindelig tid pga. ændret skoleskema, skal i kontakte jeres lærer og finde en ny tid, hvis det er muligt.
Holdundervisning starter vi op til august, hvis/når retningslinjer og pladsforhold tillader det og når både elever og lærere er trygge ved undervisningssituationen.
Vi skal, ligesom alle andre steder holde afstand, reducere kontaktflader og være opmærksomme på dråbesmitte. Derfor beder vi om, at alle elever der selv kan finde deres undervisningslokale selv går ind på musikskolen fra parkeringspladsen, hvor forældrene venter imens. Normalt holder vi meget af, at så mange som muligt opholder sig på musikskolen, men i denne tid gælder det modsatte – vent derfor udenfor mens ungerne spiller og tag imod dem, når de igen kommer ud på parkeringspladsen.
Her følger nogle enkle retningslinjer for eleverne:

• Alle skal vaske hænder/bruge håndsprit umiddelbart før og efter undervisningen.
  • Elever, forældre og lærere må ikke opholde sig i bygningen længere end nødvendigt, og opholdsrum og lign. er ikke tilgængelige.
  • Elever ankommer tidligst 5 minutter før undervisning og gerne så tæt på undervisningens starttidspunkt som muligt.
  • Elever og lærere bruger egne instrumenter, når det er muligt.
  • Der skal være mindst 1 meter mellem to personer.
  • For sanger, blæsere og scenekunst skal der være mindst 2 meter mellem to personer.

Vi glæder os meget til at se jer igen!

Slagelse Musikskole Skt. Pedersgade 18 4200 Slagelse

11. maj 2020

Lukningen af Slagelse Musikskole er forlænget. På nuværende tidspunkt kender vi ikke datoen for, hvornår vi åbner op. Vi afventer regeringens udmelding.

14. april 2020 - opdatering:

Lukningen af Slagelse Musikskole forventes at være forlænget til og med d. 10. maj 2020.

23. marts 2020 - opdatering:

Lukningen af Slagelse Musikskole er forlænget til og med d. 13. april 2020.

13. marts 2020:

Kære elever og forældre i Slagelse Musikskole

Som de fleste ved, har statsministeren bedt store dele af Danmark om at lukke ned fra og med på mandag d. 16. marts til og med søndag d. 29 marts. Samtidigt opfordrede hun til, at man holder sine børn hjemme fra skoler og institutioner, hvis man kan.
Slagelse Musikskole giver hermed samme opfordring som skolerne; Hold børnene hjemme, hvis det er muligt. Hvis ikke, så underviser vi dem der kommer i dag torsdag d. 12. marts og i morgen fredag d. 13. marts. Herefter er skolen fra på mandag lukket ned i 14 dage.
Vi følger situationen løbende.
Venlig hilsen,
Mads Otzen