Info-aften om Musikakademiet Slagelse

Vil du også være en MAS'er?

Vil du vide mere om Musikakademiet Slagelse, så kom til info-aften onsdag d. 23. januar kl. 19:00 i Koncertsalen i Slagelde.

Musikakademiet Slagelse er et gratis treårigt intensivt forløb for dig, der vil og kan meget mere med musikken - og f.eks. drømmer om at komme på konservatoriet. Du er et rytmisk eller klassisk talent, mellem 14 - 25 år, nået langt med musikken, men vil gerne endnu længere!

På Musikakademiet Slagelse udvikler du din faglighed og dit musikerskab i et specielt tilrettelagt forløb i tæt samarbejde med lærerne på akademiet. Vi tilbyder et levende musikmiljø, hvor medlemskabet aldrig udløber - heller ikke efter, du er færdig hos os.
Vi arbejder på Musikakademiet Slagelse - kald os gerne MAS - ud fra en forståelse af musikken som et håndværk. Det betyder, at vi arbejder målrettet på at klæde dig fagligt og teknisk på til at udøve dit musikerskab - alene og sammen med andre.

Sammenholdet, sammenspillet og det at udvikle sig sammen med andre betyder meget, når man ellers er alene med musikken. Derfor lægger vi vægt på at give vores elever de bedste betingelser for at dyrke musikken med hinanden. Musikakademiet Slagelse har sin egen 'base' på Slagelse Musikskole, hvor der altid er et øvelokale til dig alene og med band.

Er du klar til at arbejde med musikken med os? Søg optagelse senest 1. april 2019. Tilmeldingen til optagelsesprøven åbner her på vores hjemmeside d. 15. januar 2019. 

Siden er sidst opdateret 21. december 2018