Nyt om tilmelding, udmelding og rater

Nye procedurer for tilmelding, udmelding og rater

På Slagelse Musikskole har vi fra sæson 2019/2020 ændret proceduren for tilmelding, udmelding og ratebetalinger. Vi anbefaler - både nye som gamle elever - at se den korte video om ændringerne eller læse mere nedenfor. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Video om tilmelding, udmelding og rater kan du se lige her. (nyt vindue) 

Tilmelding:

Tilmelding til sæson 2019/2020 åbner d. 1. maj '19 og foregår elektronisk her på hjemmesiden. Man kan også udskrive og indsende tilmeldingsblanketten fra hjemmesiden. Nuværende elever, elever på venteliste og elever på orlov skal gentilmelde sig på hjemmesiden. 

Fra sæson 2019/2020 er du tilmeldt på Slagelse Musikskole indtil du selv, aktivt, framelder dig igen. Før i tiden har man skulle gentilmelde sig, når sæsonen er slut på musikskolen, men fra slutningen af sæson 2018, skal man ikke længere gentilmelde sig. Nu er man i stedet meldt til, indtil man ikke ønsker at gå på musikskolen mere og derfor udmelder sig. 

Udmelding:

Du kan fra sæson 2019/2020 udmelde dig fra Slagelse Musikskole hele året, hvis du ikke længere ønsker at gå her. 

Udmeldingen skal ske senest d. 15. i måneden og betaler for indeværende måned plus en måned. Dvs. hvis du udmelder dig f.eks. d. 10. januar, betaler du for undervisning i januar og februar måned. Før i tiden var du efter en prøveperiode på tre måneder bundet til resten af sæsonen. Sådan er det ikke mere på Slagelse Musikskole. 

  • Udmeldelsen skal altid ske skriftligt til musikskole, og man kan ikke melde sig ud gennem sin lærer. Udmeldingen sendes til: musikskolen@slagelse.dk. 

Rater:

Fra sæson 2019/2020 betales der for undervisningen i 10 rater i stedet for de tidligere 4 rater. Raternes periode er d. 15. i måneden - d. 15. i måneden. Opkrævninger sendes til betalerens e-boks. Sammen med første rate opkræves afgift til Copy-Dan og Damusa. Find priserne