Nyt kor

Kom og syng med i vores nye børnekor.

Ny opbygning af vores dejlige børnekor

Fra januar udbyder vi hele 2 børnekor på Slagelse Musikskole.

Børnekoret og børnekoret for øvede.

Musikskolen har inddelt kortilbud efter alder og musikalske forudsætninger. Korsang er ikke for tøsedrenge! - så hvis du er en frisk dreng, der har lyst til at synge, så meld dig til et af korene. Som korsanger i musikskolen får du:

• Kammerater fra andre skoler
  • Hyggeligt fællesskab
  • Mulighed for at synge med andre kor
  • Mulighed for at komme på korlejr
  • Mulighed for at synge til koncerter

Børnekor, 3.-5. klasse: Torsdage kl. 15.30-16.45

• Går du i 3.-5. klasse og kan du lide at synge? Så er børnekoret måske lige noget for dig.
    Vi synger forskellige sange, de fleste på dansk. Det er musicals, Disneysange, Rasmus Seebach, Danske Sange mm.
  • Vi laver også forskellige danse og rytmeøvelser.

Vi holder pause hver gang med lidt saftevand og hygge. Vi synger i 45 minutter.

Børnekor for øvede, 8/9 - 12 år: Onsdage 16:45-17:35

• Vi synger mange forskellige sange, som varierer i stil og sprog.
  • Vi arbejder med stemmen og med rytmer og vi lærer at synge flerstemmig.

For at synge i børnekoret for øvede skal du gerne have sunget en del – i andet kor eller bare derhjemme. Det vigtige er, at du virkelig vil synge.

Vi bevæger os selvfølgelig ind imellem, men det er et absolut krav, at man kan sidde stille og modtage fælles beskeder.

Vi synger i 45 minutter. Efter hver 3 gang holder vi dog et ekstra kvarter med kage og saftevand og hygge, så at det hele varer 1 time.

Juniorkor, fra 12 år: Torsdage kl. 17.10-18.10

Beskrivelse: I Juniorkoret synger

• Vi forskellige stilarter, som moderne pop- og rocksange med flere stemmer, musicals og danske sange.
  • Vi synger på både dansk og engelsk.