Isabella Santi vinder "Min Musik" i Tivoli

Talentlinjeelev vinder national konkurrence

Isabella Santi vinder konkurrencen MIN MUSIK 2019, der sætter fokus på den nye generation af komponister og sangskrivere i Danmark

For at sætte skub i skaberglæden på Musik- og Kulturskoler i hele landet har Musikskoledage i Tivoli sammen med Bandakademiet og Musikmetropolen i år udskrevet konkurrencen ”MIN MUSIK”. En jury bestående af tre medlemmer fra forskellige hjørner af den professionelle musikbranche har valgt fem værker ud af et mangfoldigt og dygtigt felt af 36 deltagere – herunder Isabella Santi fra Slagelse Musikskoles talentlinje.

Isabella Santi, der er sanger og sangskriver på talentlinjen på Slagelse Musikskole, løber i år med en af de to eftertragtede hovedpriser i konkurrencen MIN MUSIK. Hovedprisen i MIN MUSIK er en studiesession med to af jurymedlemmerne, nemlig Clara Sofie, der brød igennem med sangen ”Når tiden går baglæns” og Malthe Rostrup, der blandt andet producerer for Ankerstjerne. Det tredje jurymedlem sangskriver Sara Indrio fra brancheorganisationen DPA’s bestyrelse (danske pop-autorer) udtaler på vegne af juryen, ”Det har været spændende at se mangfoldigheden i de værker, der er blevet sendt ind. Der har været alt lige fra instrumentaljazz og filmmusik til rendyrket, velproduceret pop. Der var mange gode værker, men begge vindere har en klar stillingtagen til deres artistiske udtryk, som er noget af det, der skal til for at få talentet videre.”

Vinderne spiller i Tivoli på Orangeriet

Lørdag den 25. maj står vinderne, herunder Isabella Santi fra Slagelse, på scenen Orangeriet i Tivoli kl. 15.30 og spiller en koncert, hvor publikum udover at høre artisterne fremføre deres musik også får lov at høre fra juryen, hvorfor lige netop de sange blev vinderne af MIN MUSIK 2019. Så tag en tur forbi Tivoli i weekenden og hør morgendagens musikstjerner spille deres nye musik i den gamle have.

MIN MUSIK 2019

Originale toner i Tivoli - musikskabelse i centrum Musikskoledage i Tivoli er en 30 år gammel institution i det danske musikskolelandskab. Hvert år valfarter børn og unge fra hele landet til Tivoli for at spille på nogle af de mange musikscener, der pryder Tivoli denne weekend. Fra Slagelse Musikskole deltager fem bands & ensembler herunder 9. klasse fra Kunsttalentklassen i Skælskør, ensemblet ’Guitarrødderne’ samt folkemusikgruppen ”Klarinetter i alle størrelser”. De sidste par år har Musikskoledage i Tivoli haft et særligt fokus på original musikskabelse og sangskrivning, og i 2018 vandt Marie Kruse fra Slagelse Musikskole-konkurrencen ”Min Musik”.