Om Musikakademiet Slagelse

Dyrk musikken i fællesskab med andre

På Musikakademiet Slagelse udvikler du din faglighed og dit musikerskab i et specielt tilrettelagt forløb i tæt samarbejde med lærerne på akademiet.

Vi lægger vægt på høj faglighed dyrket i en afslappet og behagelig atmosfære med konservatorieuddannede lærere og professionelle musikere. Vi har fokus på at forberede dig til de videregående musikuddannelser samt at tilbyde et levende, bredt, spændende og udfordrende musikmiljø, hvor medlemskabet aldrig udløber – heller ikke efter, du er færdig på Musikakademiet. 

Musikakademiet Slagelse er tilknyttet Slagelse Musikskole, som har over 20 års erfaring med konservatorieforberedende undervisning i såvel rytmisk som klassisk retning og størsteparten af vores tidligere elever yder et væsentligt bidrag til kulturen i ind- og udland.

MAS er en naturlig forlængelse af et Talentlinjeforløb på en af regionens musikskoler, musikefterskoleophold, Kunsttalentklasse eller undervisning hos private lærere.

Din tid på MAS vil maksimalt strække sig over tre år. Hvert år tilrettelægges ud fra dit niveau og dine individuelle behov, for på den måde at udvikle dit musikerskab udvikle sig mest muligt. Hvert år afsluttes desuden med prøver i alle dine fag, og dit tredje år afsluttes med en eksamenskoncert på et professionelt spillested, for både censorer, medstuderende og publikummer. 

Optagelsesprøve og økonomien for dig 

Har du mod på at arbejde med dig selv og musikken sammen med os på MAS? Så tilmeld dig vores optagelsesprøve her senest d. 1. april 2019. Her på hjemmesiden kan du læse alt om os, hvordan optagelsesprøven foregår – og hvornår du forhåbentligt kan starte på vores første årgang med opstart august 2019. Er du optaget på MAS, modtager du betalingsfri undervisning. Du skal blot betale transportudgifter til og fra din bopæl.

 

Siden er sidst opdateret 7. januar 2019