Musikakademiet Slagelse

Musikakademiet Slagelse er et gratis treårigt intensivt forløb for dig, der vil og kan meget mere med musikken - og f.eks. drømmer om at komme på konservatoriet. Du er et rytmisk eller klassisk talent, mellem 14 - 25 år, som allerede er nået langt og gerne vil kunne endnu mere. 

På Musikakademiet Slagelse udvikler du din faglighed og dit musikerskab i et specielt tilrettelagt forløb i tæt samarbejde med lærerne på akademiet. Vi tilbyder et levende musikmiljø, hvor medlemskabet aldrig udløber - heller ikke efter, du er færdig hos os. 

Vi arbejder på Musikakademiet Slagelse - kald os gerne MAS - ud fra en forståelse af musikken som et håndværk. Det betyder, at vi arbejder målrettet på at klæde dig fagligt og teknisk på til at udøve dit musikerskab - alene og sammen med andre! 

Sammenholdet, sammenspillet og det at udvikle sig sammen med andre betyder meget, når man ellers er alene med musikken. Derfor lægger vi vægt på at give vores elever de bedste betingelser for at dyrke musikken med hinanden. Musikakademiet Slagelse har sin egen 'base' på Slagelse Musikskole, hvor der altid er et øvelokale til dig alene og med band. 

Er du klar til at arbejde med musikken med os? Søg optagelse senest 1. april 2018 her på vores hjemmeside, hvor du også kan læse meget mere om Musikakademiet Slagelse, og hvorfor vi er stedet for dig. 

Vil du vide mere, så kom til vores info-aften mandag d. 5. marts kl. 19:00-20:30 i Koncertsalen på Slagelse Musikskole. Læs mere her. 

Siden er sidst opdateret 7. februar 2018