Sammenspil

I sammenspil deler vi passionen for musikken med hinanden!

Sammenspil er en vigtig del af instrumentalundervisningen, og det er hyggeligt og motiverende at spille sammen med andre for herigennem lærer du dig selv og andre endnu bedre at kende! 

Sammenspil foregår i orkestre, ensembler og bands - som fællestimer og koncertprojekter. I musikskolen er der sammenspil for de enkelte instrumentgrupper, men også blandede sammenspilsgrupper.

Sammenspil er delt op efter niveau. Nogle grupper og orkestre ligger fast fra sæson til sæson, mens andre dannes lige efter sæsonstart på baggrund af elevgrundlaget og skemalægningen.

Du skal som udgangspunkt gå til soloundervisning i det instrument, du deltager med i sammenspilsgruppen.

Du inviteres til at deltage i sammenspil, så snart du er parat og der er plads på et hold. Snak med din lærer efter sæsonstart om mulighederne inden for dit instrument.

Talentlinjeelev Hannah Bang fortæller: "Sammenspil er fedt, fordi man har chancen for at dele sin passion med andre musikere, hvilket øger motivationen! Det er chancen for at glemme den til tider kedelige hverdag og i stedet fokusere på drømme og fællesskab."

Koncerter med dit musikskoleband 

Mange af musikskolens bands deltager hvert år i vores 'Battle of the Bands'-koncerter, som afholdes to gange om året skiftevis i Korsør Kulturhus, Det Røde Parkhus i Skælskør og på Badeanstalten i Slagelse. Battle of the Bands er en fed mulighed for, at bandet kan 'øve op til noget', spille i professionelle rammer samt møde de andre bands på musikskolen. 

der afholdes hvert forår, er en regional banddyst og en super mulighed for bandet for at komme ud og møde unge bands fra hele regionen. Skru op afholdes på Badeanstalten hvert år i april, og der er mulighed for at vinde fede præmiere - f.eks. workshops med dommerne og koncertoplevelser. 

Mange af vores bands holder sammen i flere år - også uden for musikskolen.