For skoler

Musik ude på folkeskolerne

Her på musikskolen har vi altid gang i en helt masse - vi elsker nemlig at skabe nye muligheder for at flere børn og unge kan møde musikken. 

Vi etablerer i samarbejde med dagtilbud og folkeskoler i kommunen samarbejdsprojekter. Projekterne kan både være lang- og kortvarige alt efter, hvad der passer ind hos skolen og på det enkelte klassetrin. 

Er du interesseret i at vide mere om, hvad vi kan tilbyde af projekter i dagtilbud eller folkeskoler, så kontakt vores kontor. 

Vi tilbyder undervisning ude på skolerne i jeres musiklokaler, lige efter skoletid.

Sæson 2023-24

Antvorskov

I år udbyder vi undervisning lige efter skole mandage og onsdag kl 13.40-14:10. Alle hold har opstart i august. Holdene er åbne for alle på de forskellige årgange, og går du i forvejen til soloundervisning på musikskolen er holdene gratis. På Antvorskov Skole har vi i år følgende hold:

  • Cello /violin: For 2. årgang, tirsdag
  • Slagtøj: For 3.-4. årgang, onsdag
  • Guitar/ukulele: For 5. årgang, onsdag
  • Vokalgruppe 5.-7. årgang, onsdag
  • Klaver/akkordeon/blokfløjte: Alle årgange, tirsdag

Dyhrs Skole

For 3. og 4. årgang tilbyder Slagelse Musikskole et sammenspilshold; her får børnene lov at prøve en masse blæseinstrumenter inden for den klassiske og rytmiske verden. 

Oplev glæden ved at spille sammen med andre, når du bliver udfordret med rytmer og lærer at spille på et nyt instrument. Det kræver ingen forudgående kundskab - blot en lyst til at prøve at spille på et blæseinstrument sammen med andre. I bliver af de undervist af de dygtige undervisere fra musikskolen: Esben og Lisbeth.

Opstart er fra den 4. september 2023. Vi mødes hver mandag i Valdemarssalen fra 14:00-14:25.

Solskinsskolen

Et musikundervisningstilbud for alle musikinteresserede på 7., 8. og 9. årgang.

Band Academy er for dig, der spiller et instrument eller synger, og har mod på at spille med en masse andre musikinteresseret unge, så her er det perfekte tilbud til dig!

Slagelse Musikskole og Solskinsskolen opretter i år 2 Band Academy hold henholdsvis mandag og tirsdag fra 15.30 - 17.00 i musiklokalet på skolen. Første gang er d. 11/9-2023, og man dukker bare op.

Vi skal spille en masse musik sammen, som vi selvfølgelig skal ud at optræde med. Vi skal også lære fede rytmer og lidt teori med underviserne Bjarke og Ole.

Før hed Band Academy ”K-klassen”, som har eksisteret et par år på Skælskør Skole med stor succes. Mange tidligere elever er gået videre med musik, og er blevet optaget på musikskolens Focus-linje for talentfulde unge samt S-linjen, som er et konservatorieforberedende kursus.

Det er gratis for 7. årgang og koster 378,-/md. for øvrige (som også inkluderer soloundervisning og holdundervisning på musikskolen).

Der er løbende optag, så længe der er plads – maks. 10 elever pr. hold.

 

Flakkebjerg Friskole

Guitar/ukulele/bas soloundervisning for 0.-1. årgang

  • Hver torsdag i musiklokalet fra kl. 12.

Kirkeskovskolen

Guitar/ukulele/bas soloundervisning

  • Tirsdage fra kl. 14:45 i musiklokalet