Arrangementer

Oversigt over alle arrangementer

Arrangementsoversigt fold alle ud
 • 20.09.2023 Den Musikalske Foyer Efterår 2023
  kl. 19.30 - 20.30 Slagelse Musikhus

  Slagelse Musikskole har netop taget hul på en ny og spændende sæson og i samarbejde med Slagelse Musikhus fortsætter foyerkoncerterne, hvor unge talenter viser der kunnen. Onsdag den 20. september kl. 19:30 løber sæsonens første foyerkoncert af stablen. Der er gratis adgang - dørene åbner en halv time før.

  Musikkens spænder vidt – ny kontra gammel musik, men udelukkende musik fra den klassiske genre.

  Vi får således mulighed for at møde nogle af musikskolens talentfulde elever, som brænder for den klassiske musik:

  Andreas Henkel (cello) og Sophia Kjellerup (sang) er begge optaget på talentlinjen for klassiske musikere med start august 2023. Til trods for deres unge alder er de begge meget scenevante og er at finde i mange forskellige musikalske sammenhænge både i og uden for kommunen.

  Elisabeth Petersen på violin har vi mødt flere gange, og hun går nu på sidste år på S-linjen. På koncerten spiller hun sammen med pianisten, Lilian Danstrøm og accordeonisten, Lissi Rasmussen. På programmet er både engelsk og tysk musik fra hhv. den romantiske og den nutidige periode.

  Aftenen byder også på dejlig guitarmusik af bl.a. Roar Seersholm, som har spillet guitar i 10 år både solo og i forskellige ensembler. Lige for tiden spiller han i to ensembler bl.a. Tirando, som også skal spille på koncerten. Roar spiller meget forskellig musik, men primært klassisk. Det er da også fra det klassiske repertoire, han har valgt at spille musik af den cubanske komponist Leo Brouwer og Francisco Tárega.

  Tirando er et veletableret guitarensemble under ledelse af Jakob Goldman Jensen, og de kan også opleves d. 21. september i Tårnborg Kirke samt d. 29. september til Kulturnatten i Slagelse.

  Vi glæder os til en musikalsk aften i det klassiske hjørne.

  Læs mere på Musikhuset Slagelses hjemmeside her

 • 21.09.2023 Tirando i Tårnborg Kirke
  kl. 19.30 - 20.30 Tårnborg Kirke
  Kom til Tårnborg Kirke og oplev en betagende koncert med vores guitarensemble 𝘛𝘪𝘳𝘢𝘯𝘥𝘰 torsdag d. 21. september kl. 19.30.
  𝘛𝘪𝘳𝘢𝘯𝘥𝘰 guitarensemble består af de talentfulde elever fra Slagelse Musikskole: Kathrine Rasmussen (Guitar), Roar Seersholm (Guitar), Mikkel Nyhuus (Guitar) og guitarlærer Jakob Goldmann Jensen. 𝘛𝘪𝘳𝘢𝘯𝘥𝘰 har i de sidste to år spillet et godt blandet repertoire af populære klassiske stykker og filmmusik.
  Til koncerten i Tårnborg Kirke vil der blive spillet værker for sologuitar, duo og kvartet. Med musik lige fra Bach til Beatles; Vi vil gerne love Jer, at det bliver en fantastisk aften 🎶
  Arrangementet er gratis.
 • 29.09.2023 Musikskolen til Kulturnatten Slagelse 2023
  kl. 19.00 - 20.00
  Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at det på fredag er Sct. Michaels Nat i Slagelse ✨
  Men vidste du, at du...
  🌠Højt oppe med smuk udsigt over byens lys og liv kan opleve en 𝗸𝗼𝗻𝗰𝗲𝗿𝘁 𝗺𝗲𝗱 𝗺𝘂𝘀𝗶𝗸𝘀𝗸𝗼𝗹𝗲𝗻𝘀 𝘁𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿 𝗽𝗮̊ 𝗦𝗹𝗮𝗴𝗲𝗹𝘀𝗲 𝗥𝗮̊𝗱𝗵𝘂𝘀? Det starter i foyeren kl. 19 og fortsætter i kantinen på 4. sal.

  🎶Her kan du bl.a. opleve accordeon, guitarensemble, cello og vores rytmiske S-linje, som består af konservatorieforberedende elever.

  Besøg Slagelse Rådhus, hvor I kan møde borgmesteren på 1. sal fra kl. 17.00 – 17.30 og igen fra 19.20  – 20.00. I kantinen bydes der på kaffe, te, sodavand og kage fra kl. 18.00.

  Vi ses fredag 29. september 2023

  Kulturnatten i Slagelse er en aften fyldt med traditioner, hvor midtbyen holder åbent hus og byen summer af liv og kulturelle oplevelser for hele familien. I gadebilledet kan du opleve mange frivillige, der viser sig frem med fx dans, sang og musik. Som noget nyt kan du opleve og følge flere kulturruter, som er etableret i samarbejde med vores partner på kulturruten Slagelse Kommune.

  Kulturnatten arrangeres af foreningen Sct Michaels Nat, som er en sammenslutning af kultur -og erhvervslivet i Slagelse.

 • 04.10.2023 Onsdagjam på Badeanstalten
  kl. 19.00 - 22.30 Slagelse Musikhus / Badeanstalten

  Onsdagsjam på Badeanstalten

  I samarbejde med Slagelse Musikskole inviterer Slagelse Musikhus og Badeanstalten til den legendariske Onsdagsjam. Som altid gratis, åben og 1. onsdag i måneden (dog ikke januar, juli, august).

  Jam er et fedt uformelt udgangspunkt og mødested for unge fra nær og fjern. Du er velkommen, som du er, og der er rig mulighed for at møde nye og gamle venner.

  Men pas på! Man kan mildest talt blive afhængig af jamaftenerne. Om du spiller eller ej, så fanger stemningen og løssluppenheden dig. For at imødekomme jer, der vil hygge og høre dejlig musik uden nødvendigvis selv at svinge bassen, så er vores jamvært Albert nu også blevet nyerklæret quizmaster. Og vi er så glade for den store tilstrømning til 2023’s quiz og jams.

  Som altid kan du prøve scenen af – den kan bære det hele – og møde nye musikalske legekammerater. Vi mødes en masse unge, og det gør intet om du er ny eller øvet. Alle fejl klappes væk af det støttende publikum. Du må også gerne bare ligge, sidde, hænge ud og lytte. Luftguitar er også tilladt. Baren er åben med jampriser, så der er god mulighed for, at alle kan sk(r)åle med

  Og så får man tilmed en gratis øl, vand eller sodavand i baren, når man har været på scenen.

  Stig laver lyd hele aftenen, Freja skænker bag baren, og Jam-værterne er Musikskolens Anders og førnævnte Albert, og de vil MEGET gerne spille med, hvis det skulle være… Eller invitere til fællessang!

  Vil du være med?

  Det er ikke altid, at vi kan klare det hele selv. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du har lyst til at være frivillig og give en hjælpende hånd engang i mellem. Det kan bl.a. være med at bære/pille udstyr ned, styre teknikken, lære at lave lys eller holde barens haner kørende.

  Lyder det som noget for dig – som frivillig eller deltager? Mulighederne er mange!

  Send os en mail på frsve@slagelsemusikhus.dk, mød op, deltag i Facebook-begivenheden på Slagelse Musikhus og Badeanstaltens FB eller meld dig ind i Facebookgruppen “Onsdagsjam på Baderen”.

  Info:

  • Fri entré
  • Dørene åbner kl. 19:00 og scenen er åben fra 19:30
  • Aftenen slutter kl. 22:00
  • Vi har udstyr til rådighed, så du behøver ikke slæbe trommesættet med
  • Adresse: Badeanstalten, Sdr. Stationsvej 5, 4200 Slagelse

   

  Venlig hilsen 

  Fonden Slagelse Musikhus og Slagelse Musikskole

Siden er sidst opdateret 3. september 2021